Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отчете доминацията на Манчестър Сити в

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отчете доминацията на Манчестър Сити в
Коментари Харесай

Клоп: Манчестър Сити правеха какво си искат, имахме късмет, че не ни вкараха още

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп регистрира доминацията на Манчестър Сити в днешния дуел, който мърсисайдци изгубиха с 1:4. Германецът показа, че провалянето е можела да бъде и по-голямо, само че противникът е понижил темпото.

" През първото полувреме видяхте това, което чакахме - доминантен Сити, а ние бяхме добре проведени и имахме своите миг. Създадохме им проблеми, вкарахме прелестен гол и имахме още една отлична опция на контраофанзива ", разяснява Клоп.
 Клоп се закани: Ливърпул ще харчи пари през лятото
Клоп се закани: Ливърпул ще харчи пари през лятото

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде през вчерашния ден конференция, на която приказва за дербито против Манчестър Сити

" След почивката допуснахме първи гол. При идващото попадение имахме преимущество от едната страна, трябваше да спечелим топката, само че даже нямаше единоборство. Тези неща не може да се случват, само че станаха. След това бяхме прекомерно отворени. Те можеха да си вършат каквото желаят и ние имахме шанс, че не бяха алчни за голове. Вкараха четвърти, само че бяха удовлетворени от това ", добави той.

" Това е мач, който би трябвало да използваме, за жалост, с цел да изясним които неща не би трябвало да се случват. Не може да не влизаме в единоборства във значими зони. Не може да сме толкоз открити. Трябва да го обясня, само че не мога. Мога единствено да го опиша ", сподели още Клоп.
 Манчестър Сити победи Ливърпул с 4:1 в мач от 29-ия кръг на Висшата лига
Манчестър Сити разруши беззъб Ливърпул и диша във врата на Арсенал

Убедителна победа за гранда от Манчестър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР